Pierwszy koncert charytatywny już za nami

W ostatni piątek (16.02) w Cieszyńskim Ośrodku Kultury w Cieszynie odbył się pierwszy z zaplanowanych koncertów charytatywnych, z których zebrane środki zostaną przeznaczone na zakup dwóch sztucznych nerek dla cieszyńskiej Stacji Dializ. Po koncercie, ze sprzedaży biletów - po odliczeniu obowiązującego podatku - Fundacja Zdrowia Śląska Cieszyńskiego otrzymała przekaz o wartości ponad 1536,50 zł wraz z kilkoma wspaniałymi obrazami, przeznaczonymi na aukcję.

Z całego serca dziękujemy  Adamowi Cieślarowi, dyrektorowi COK, za poświęcenie czasu i energii dla organizacji koncertu, który zachwycił i na długo pozostanie w naszych wspomnieniach. Dziękujemy tym, którzy - mimo późnej pory, zmienionej w ostatniej chwili - przyszli i wsparli nas w tej szlachetnej akcji. Zapraszamy na następne koncerty, najbliższy 23 lutego w cieszyńskim teatrze.