Razem damy radę

W czasie epidemii, ogromnie trudnym czasie dla nas wszystkich, Fundacja Zdrowia Śląska Cieszyńskiego pragnie podziękować każdemu z Państwa z osobna za wsparcie okazane nam w różnoraki sposób. Poprzez dary rzeczowe i pieniężne, poprzez dobre słowa i uśmiech, poprzez liczne telefony z zapytaniami, jak pomóc? Wszystko, co do nas dotarło zostało rzetelnie podzielone i przeznaczone na potrzeby Szpitala Śląskiego w Cieszynie, Cieszyńskiego Pogotowia Ratunkowego oraz PDPS w Cieszynie.

Przekazywane przez Państwa dary mają ogromną wartość, ponieważ w nich ukryte jest serce i dobroć, a to oprócz gestu materialnego jest wielkim wsparciem. Każdy otrzymany od Państwa upominek przypomina medykom, że walczą dla innych nie w osamotnieniu, że ich codzienne pełne wyrzeczeń działanie jest doceniane i wspierane przez tysiące ludzi. Wszystko, co Państwo ofiarowaliście jest przekazywane tak, aby wesprzeć przede wszystkim "pierwszą linię działań". Dlatego Zarząd Fundacji po stokroć dziękuje Państwu, że chcecie te ciężkie chwile dzielić z nimi, wspierać ich i mobilizować do walki!

Na ręce Prezesa Fundacji Zdrowia Śląska Cieszyńskiego wpłynęły podziękowania od Szpitala Śląskiego w Cieszynie oraz Cieszyńskiego Pogotowia Ratunkowego za pomoc w walce z wirusem.